Skip to main content

HiPP Voćna pločica Banana i višnja s jogurtom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Voćna pločica Banana i višnja s jogurtom, BIO voćna pločica za malu djecu.

  • mekana pločica sa šarenim uzorkom leoparda na oblatni
  • slatkoća samo iz voća
  • ukusna voćna grickalica - idealna kao desert, za međuobrok ili kad ste vani
  • bez dodanih aroma
  • sadrži gluten

Naš savjet: Ukusan, idealni mali zalogaj i za odrasle.

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 23g
Preporučeno vrijeme hranjenja Između obroka
Glavni sastojci Jabuka, Banana, Trešnja, Žitarica
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: DA31363-02

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Voćna pločica Banana i višnja s jogurtom

U dobi od 1 do 3 godine, možete djetetu ponuditi slatkiše u umjerenim količinama (1-2 porcije dnevno) – npr. neki slatki namaz na kruhu ili tostu. Jedna porcija slatkiša je cca. veličine dječje ruke. Za djecu je važno da imaju normalan pristup slatkišima. No, roditelji ne bi smjeli dopustiti svojim mališanima da pretjeruju sa slatkim, jer previše slatkiša šteti zubima.

Hrana - Što i koliko?

Stabla HiPP BIO višanja su otporna i ne zahtijevaju mnogo pažnje. Ne smetaju im oštri klimatski uvjeti na velikim visinama, kao ni vrućina ili mraz. Ali višnja ne voli teška tla odnosno tla sa slabom drenažom i ne voli veliku količinu oborina. Tlo na kojem raste višnja i vremenski uvjeti imaju veliki utjecaj na vrijeme sazrijevanja. U proljeće, od travnja do svibnja, višnje cvjetaju u pravilu nekih tjedan do dva nakon što cvjetaju trešnje. HiPP BIO višnje rastu u Turskoj i Srbiji. Plodovi su vrlo osjetljivi i ne mogu se skladištiti, zbog čega se obrađuju odmah nakon berbe.

Više od 20 godina HiPP BIO banane gotovo su isključivo uzgajane u prirodnim uvjetima u brdovitim džunglama u Kostarici. Ovdje posebno dobro rastu jer im odgovara hladovina šumskih giganta, drveća koje raste i do 50m visine. U usporedbi s konvencionalnim plantažama, stabla banana rastu izolirano, udaljena jedna od drugih, te u mješovitim plantažama. Na taj način, biljke zaražene bolestima od raznih štetočina mogu se ukloniti, a daljnje širenje bolesti se može spriječiti. Uzgojem u skladu s prirodom, štitimo prirodna staništa životinja i biljaka, te čuvamo jedinstvenu bioraznolikost džungle. HiPP BIO banane dobivamo i iz Ekvadora.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije