Zanimljive grickalice

Zdravi međuobrok je jednako važan za dijete kao i zdravi doručak ili dobro uravnotežen ručak. Osigurava energiju Vašem djetetu tijekom cijelog dana koja mu je potrebna za zabavu i igranje.

Donosimo Vam nekoliko ideja kako s HiPP proizvodima osigurati djetetu raznolike grickalice. Međutim, imajte na umu: svježe voće je važno. Naše voćne proizvode ne vidimo kao zamjenu svježem voću nego kao alternativu s vremena na vrijeme.   

1. HiPP voćni pire kao umak

Djeca vole interesantne grickalice u obliku malih zalogajčića. Jabuka i HiPP krekeri su popularne grickalice za djecu. Izvrsna alternativa može biti razlomljeni kreker koji se poslužuje s umakom – jednostavno izlijte HiPP HiPPiS u posudu. Na ovaj način maleni mogu umakati krekere u voćni pire, komadić po komadić.

2. HiPP grickalice

Što kažete na nešto za grickanje umjesto sendviča? HiPP grickalice poput HiPP zvjezdica ili HiPP Dino izvrstan su način za posluživanje žitarica, dobra alternativa slatkišima i idealan međuobrok za vrtić ili jaslice.

3. Dodajte jogurtu HiPP voćni pire

Jogurti su popularni međuobroci za veliki broj djece. Obični jogurt može se pomiješati s ukusnim voćnim pireom (npr. HiPP HiPPiS-om). Na ovaj način unesite malo raznolikosti međuobrocima.

4. HiPP voćni pire (može se jesti žlicom)


Ovako možete učiniti voće zabavnim: raznolikost okusa HiPP voćnih pirea ili HiPP Voća & Žitarica čine idealan međuobrok.

5. HiPP napitci za planinarenje i putovanja

Boce s mogućnošću zatvaranja vrlo su praktične kada ste vani u parku, izletu ili šetnji. Malene boce idealne su za svaki ruksak.