Zanimljive grickalice

Zdravi međuobrok je jednako važan za dijete kao i zdravi doručak ili dobro uravnotežen ručak. Osigurava energiju Vašem djetetu tijekom cijelog dana koja mu je potrebna za zabavu i igranje.

Donosimo Vam nekoliko ideja kako s HiPP proizvodima osigurati djetetu raznolike grickalice. Međutim, imajte na umu: svježe voće je važno. Naše voćne proizvode ne vidimo kao zamjenu svježem voću nego kao alternativu s vremena na vrijeme.   

1. HiPP voćni pire kao umak

Djeca vole interesantne grickalice u obliku malih zalogajčića. Jabuka i krekeri su popularne grickalice za djecu. Izvrsna alternativa može biti razlomljeni kreker koji se poslužuje s umakom – jednostavno izlijte HiPP HiPPis u posudu. Na ovaj način maleni mogu umakati krekere u voćni pire, komadić po komadić.

2. HiPP grickalice

Što kažete na nešto za grickanje umjesto sendviča? HiPP grickalice poput HiPP zvjezdica  izvrstan su način za posluživanje žitarica, dobra alternativa slatkišima i idealan međuobrok za vrtić ili jaslice.

3. Dodajte jogurtu HiPP voćni pire

Jogurti su popularni međuobroci za veliki broj djece. Obični jogurt može se pomiješati s ukusnim voćnim pireom (npr. HiPP HiPPisom). Na ovaj način unesite malo raznolikosti međuobrocima.

4. HiPP voćni pire (može se jesti žlicom)

Ovako  možete učiniti voće zabavnim: raznolikost okusa HiPP voćnih pirea ili Voća & Žitarica čine idealan međuobrok.

5. HiPP napitci za planinarenje i putovanja

Boce s mogućnošću zatvaranja vrlo su praktične kada ste vani u parku, izletu ili šetnji. Zato su napitci iz naše HiPP dječje ponude  prigodne za navedene aktivnosti. Odaberite između osvježavajućeg BIO soka, ili živopisnih, šarenih boca s mineralnom vodom. Malene boce idealne su za svaki ruksak.