Skip to main content

HiPP 1 BIO

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP 1 BIO početna mliječna hrana, u HiPP BIO kvaliteti s najboljim sastojcima iz prirode.

  • sadrži sve važne hranjive tvari - za zdrav razvoj vašeg djeteta
  • sadrži DHA – prema zakonskim propisima za početnu i prijelaznu mliječnu hranu za dojenčad.
    DHA pripada skupini omega-3 masnih kiselina.
  • sadrži Bio škrob i zato je kremast i zasitan
  • bez glutena

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 600g
Preporučeno vrijeme hranjenja Tijekom cijelog dana
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 2022-04

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP 1 BIO

Ako vam je još uvijek ostalo praha od mliječne hrane koju ste do sada koristili, možete prelaziti na novu mliječnu hranu jednu po jednu bočicu, odnosno svaki dan jedan obrok (bočica) više nove mliječne hrane. Na taj način će prelazak biti postepen i blag. Molimo Vas nemojte miješati prah dvije različite mliječne hrane u jednu bočicu.

Prilikom pripreme mliječne hrane uvijek se pridržavajte uputa na pakiranju. Za opskrbu hranjivim tvarima i probavljivost važno je da se držite naznačenih količina praha i vode.
Također je potrebno pridržavati se brojnih higijenskih pravila, budući da imunološki sustav djeteta još nije u potpunosti razvijen: uvijek pripremite svježu bočicu neposredno prije hranjenja; vaše ruke, mjerna žličica i svi dijelovi boce moraju biti čisti i suhi i uvijek koristite prethodno prokuhanu vodu prilikom pripreme mliječne hrane.

Više informacija o pripremi mliječne hrane

Folija u kojoj se nalazi prah osigurava optimalan okus i aromu mliječne hrane. Stoga, preporučujemo da mliječnu hranu ostavite u originalnoj foliji i ako koristite HiPP kutiju za hranu- jednostavno umetnite foliju sa prahom u kutiju. Na ovaj način izbjegavate slučajno miješanje s drugom formulom ukoliko je zaostala u kutiji. Također, ako ćete imati pitanja vezanih uz proizvod, podaci o proizvodu su otisnuti na foliji te su nam potrebni kako bi Vam mogli pomoći, u protivnom ako nemate originalnu kutiju ili foliju nismo Vam u mogućnosti pomoći.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac