Skip to main content

Mliječna kašica – Dječji keks

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

Mliječna kašica – Dječji keks, potpuni večernji obrok.

 • priprema se s vodom
 • bez dodanog šećera - sastojci prirodno sadrže šećer
 • bez koncentriranih voćnih sokova
 • s kalcijem - za kosti (prema zakonu)
 • s željezom - za stvaranje krvi i mentalni razvoj
 • s jodom - za rad štitnjače
 • s vitaminom A - za imunološki sustav (prema zakonu)
 • bogata vitaminom C - za apsorpciju željeza
 • bogata vitaminom B1 - za metabolizam energije (prema zakonu)
 • Omega-3 masne kiseline (ALA) - za razvoj mozga i živčanih stanica
 • vrijedne BIO integralne žitarice (sadrže gluten)
 • sadrži mlijeko

Žitarice su važan dio uravnotežene prehrane - i za bebe. Osobito su vanjski slojevi zrna bogati vitaminima i hranjivim tvarima. Zato koristimo integralne žitarice.

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 250g
Preporučeno vrijeme hranjenja Ujutro, Navečer
Glavni sastojci Keks, Žitarica
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: AL2965-03

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

Mliječna kašica – Dječji keks

Nakon što ste u vrijeme ručka mliječni obrok zamijenili krutim obrokom, preporučujemo da u vrijeme večernjeg obroka djetetu ponudite HiPP mliječne kašice za laku noć. Razlog zašto bi prije uvođenja mliječne kašice za laku noć dijete prethodno trebalo pojesti u vrijeme ručka cijeli obrok staklenke, leži u tome što dijete lakše prihvaća takav obrok od obroka povrća ili mesa za ručak, te u protivnom neće htjeti pojesti ručak radi finijeg večernjeg obroka. Za mnogu djecu veliki je korak prelaska sa majčinog mlijeka ili mliječne hrane na kiselkasti okus povrća, te stoga možda trebaju malo više vremena da se naviknu. Stoga pobrinite se da Vaše dijete potpuno prihvati popodnevni obrok prije uvođenja mliječne kašice za laku noć u večernjim satima.

Za svaki obrok mliječno-žitne kašice svježe prokuhajte vodu. Nakon što je zakuhala, ostavite da se ohladi na cca. 50°C. Stavite potrebnu količinu praha (prema tablici za doziranje na pakiranju) u zdjelicu. Zatim u prah dodajte potrebnu količinu vode (također prema tablici za doziranje) i dobro promiješajte. Ostavite smjesu da se zgusne dok ne postigne željenu konzistenciju.

Tvrdnjom "bez dodanog šećera" na našim proizvodima označavamo da nisu dodani sastojci kao što su konzumni šećer, fruktoza ili sirup. Šećer sadržan u proizvodima dolazi 100% iz prirodnih sirovina koje se u njemu prerađuju, na primjer, prirodno prisutan šećer u voću.

Pšenica je vrlo rasprostranjena, jer uspijeva i u suhim područjima juga i jugoistoka, kao i u vlažnijim i hladnijim područjima sjeveroistoka. Međutim, ako je previše vruće ili previše hladno, to će smanjiti prinos i kvalitetu pšenice. HiPP BIO pšenica se uzgaja u Njemačkoj, Italiji, Austriji, Slovačkoj, Mađarskoj, Litvi i Rumunjskoj. Nakon žetve između lipnja i kolovoza, pšenica se čisti, suši i skladišti u zemlji podrijetla.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije