Skip to main content

Sok od kruške

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

Sok od kruške, kao izvor vitamina uz obrok ili između obroka.

  • udio voća 100%
  • obogaćeno vitaminom C** - doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i važan je za apsorpciju željeza
  • bez dodanog šećera - sadrži prirodno prisutne šećere
  • sastojci prirodno ne sadrže gluten
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 200ml
Preporučeno vrijeme hranjenja U prijepodnevnim satima, U podne, U posljepodnevnim satima, Navečer, Između obroka
Glavni sastojci Kruška
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR8032

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

Sok od kruške

Tijekom prvih nekoliko mjeseci dojenje Vašem mališanu osigurava sve što mu je potrebno. Majčino mlijeko ili mliječna hrana za dojenčad dovoljni su i Vašem djetetu ne treba dodatna tekućina. Dojenčad samo u iznimnim slučajevima treba piti dodatnu tekućinu poput vode ili čaja, npr. ako se jako znoje u vrućim ljetnim danima ili kada imaju povišenu tjelesnu temperaturu. Kada prvi put uvedete čvrstu hranu, Vaše dijete još uvijek pije majčino mlijeko ili mliječnu hranu na bočicu i ne treba mu dodatna tekućina. S vremenom će piti manje majčinog mlijeka/mliječne hrane. Nakon što dva mliječna obroka zamijenite čvrstim obrocima, Vašem djetetu će biti potrebna dodatna tekućina poput vode ili čaja.

Preporuka za djecu od 7-12 mjeseci je najmanje 400 ml tekućine dnevno. Ova vrijednost uključuje i majčino mlijeko ili mliječnu hranu. U principu, ne samo voda ili čaj i mlijeko, već i sva hrana koju dijete pojede može doprinijeti opskrbi tekućinom u različitim omjerima.

HiPP BIO kruške za svoj rast i dozrijevanje trebaju mjesto koje nije ni previše vruće ni previše hladno, s periodom mraza tijekom zime. Takva klima se može naći u zemljama južne i srednje Europe kao što su Njemačka, Italija, Austrija, Španjolska i Turska, kao i u Argentini. Ta područja također imaju prikladna tla koje su duboka, prozračna i umjereno vlažna. U svim našim regijama odakle dolaze sirovine, ne koristimo kemijska sredstva, ni u Europi, ni u Južnoj Americi. Tek kad naše BIO kruške postignu ravnotežu između sadržaja šećera i kiselosti koja je idealna za bebe, idu na preradu. Na sjevernoj polutki, berba traje od rujna do listopada, a na južnoj polutci od veljače do ožujka.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije