Skip to main content

HiPP Mrkva i krumpir s govedinom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Mrkva i krumpir s govedinom, potpuni obrok od 12. mjeseca

  • s malom količinom soli
  • s većim komadima – kad dijete uči žvakati
  • bez glutena
  • Alfa-linolenska kiselina (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 250g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne
Glavni sastojci Mrkva, Krumpir, Govedina
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 6850-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Mrkva i krumpir s govedinom

HiPP BIO govedina dolazi isključivo od životinja koje se uzgajaju u Njemačkoj, Austriji, Irskoj i Poljskoj. Tamo sve životinje dobivaju dovoljno vremena za ispašu. Naši pašnjaci su zeleni dugi niz godina, neki su smješteni na manje plodnom tlu, a drugi su u planinskim područjima. Njihova se biološka raznolikost potiče kroz razumno korištenje tih područja za ispašu. Ovo prirodno razvijeno stanište omogućuje našoj stoci da zadrži prirodne aktivnosti i ponašanje: stoka živi zajedno u stadima i odlučuje sama kada i koliko dugo će pasti ili se odmarati. Na raspolaganju su joj dovoljne količine višegodišnjih trava i biljaka za hranu. Boravak na svježem zraku bitan je za zdravlje životinja. Samo zimi i kad god je to potrebno, hranimo ih dodatno sijenom i silažom.

Iz higijenskih razloga, preporučamo hranjenje odmah nakon zagrijavanja staklenke. Nemojte ju čuvati i ponovo podgrijavati. Mikroorganizmi se mogu vrlo brzo razmnožiti u podgrijanoj staklenki kvareći sadržaj. Želimo izbjeći hranjenje takvim proizvodom. Iz tog razloga preporučamo da izvadite željenu količinu kašice u zdjelicu i zagrijte, a ostatak kašice u staklenki zatvorite i čuvajte u hladnjaku do sljedećeg dana ili onoliko dugo koliko je navedeno na deklaraciji.

Kako djeca nakon 12 mjeseci postepeno prelaze na obiteljsku prehranu, prilagođavamo naše obroke sa prstohvatom soli kako bi zaokružili okus. Ipak, količina soli koju dodajemo je toliko mala da na te obroke možemo naznačiti “sa malim udjelom soli”. Mala količina je dovoljna kako bi zaokružili okus HiPP obroka. Kad koristimo sol, dodajemo isključivo jodiranu kuhinjsku sol prema preporuci stručnjaka. Na taj način kroz naše HiPP obroke dijete zadovoljava potrebe za unosom joda. Ovisno o obroku i preporučenom vremenu uvođenja, neki recepti sadrže začine. Vrsta i količina začina koju dodajemo svakako je prilagođena djeci te dobi pa su i proizvodi vrlo dobro prihvaćeni.

Meso je dobar izvor željeza, te ga tijelo malog djeteta može dobro iskoristiti. Željezo je važno za proizvodnju krvi i transport kisika od svih organa u tijelu, uključujući i mozak u optimalnoj količini. Još u utrobi, beba je stvorila zalihu željeza, ali otprilike do šestog mjeseca, zaliha se potroši. Tijelo ne može samo proizvesti željezo, pa ga treba nadomjestiti hranom.

Za više informacija, kliknite ovdje.

HiPP BIO krumpir treba umjerenu klimu za rast, idealno bez dugih sušnih ili kišnih razdoblja. Posebno dobro raste u zdravom i mekanom tlu bez kamenja. Za uspjeh je također odlučujuća dobro uravnotežena rotacija usjeva. Naši BIO poljoprivrednici strogo se pridržavaju ciklusa rotacije usjeva od 5 godina, kako bi i tlo i biljke ostali zdravi. Kako bismo osigurali dovoljne količine najkvalitetnije sirovine, uzgajamo krumpir na različitim područjima Njemačke, Austrije, Poljske, Češke, Slovačke i Mađarske.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije