Skip to main content

HiPP Povrće s piletinom i tjesteninom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Povrće s piletinom i tjesteninom, potpuni obrok od 12. mjeseca

  • s malom količinom soli
  • s malim komadićima - kad dijete uči žvakati
  • Alfa-linolenska kiselina (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
  • sadrži gluten
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 220g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne
Glavni sastojci Mrkva, Luk, Grašak, Rajčica, Piletina
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR6803-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Povrće s piletinom i tjesteninom

HiPP-ova BIO piletina dolazi isključivo iz Njemačke i Austrije. Pilićima je dopušteno što više vremena slobodno trčkarati po pašnjacima. Kad vrijeme postane hladnije, naše životinje ne moraju ostati unutar kaveza, jer imaju pristup zaštićenoj vanjskoj površini. Kako bi naši pilići bili sretni, kokošinjci su vrlo prostrani. Tamo im je uvijek dostupna svježa voda i hrana koja dolazi iz tvornica stočne hrane pod kontrolom HiPP-a.

Meso je dobar izvor željeza, te ga tijelo malog djeteta može dobro iskoristiti. Željezo je važno za proizvodnju krvi i transport kisika od svih organa u tijelu, uključujući i mozak u optimalnoj količini. Još u utrobi, beba je stvorila zalihu željeza, ali otprilike do šestog mjeseca, zaliha se potroši. Tijelo ne može samo proizvesti željezo, pa ga treba nadomjestiti hranom.

Za više informacija, kliknite ovdje.

Kako djeca nakon 12 mjeseci postepeno prelaze na obiteljsku prehranu, prilagođavamo naše obroke sa prstohvatom soli kako bi zaokružili okus. Ipak, količina soli koju dodajemo je toliko mala da na te obroke možemo naznačiti “sa malim udjelom soli”. Mala količina je dovoljna kako bi zaokružili okus HiPP obroka. Kad koristimo sol, dodajemo isključivo jodiranu kuhinjsku sol prema preporuci stručnjaka. Na taj način kroz naše HiPP obroke dijete zadovoljava potrebe za unosom joda. Ovisno o obroku i preporučenom vremenu uvođenja, neki recepti sadrže začine. Vrsta i količina začina koju dodajemo svakako je prilagođena djeci te dobi pa su i proizvodi vrlo dobro prihvaćeni.

HiPP BIO rajčice osobito dobro napreduju u tipičnoj mediteranskoj klimi s vrućim i suhim ljetima, te blagim i kišnim zimama. Ovdje će razviti svoj intenzivan okus. Zato naše rajčice uzgajamo u tipičnim zemljama za uzgoj rajčice poput Italije, Španjolske i Turske. Zbog suhe klime u tim zemljama rajčica se uzgaja na otvorenim poljima. To je dodatni izazov za ekološki uzgoj, budući da su rajčice prilično osjetljive na bolesti i štetočine.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije