Skip to main content

HiPP Rigatoni Napoli

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Rigatoni Napoli, potpuni obrok od 12. mjeseca

  • s malom količinom soli
  • s većim komadićima - kad dijete uči žvakati
  • Alfa-linolenska kiselina (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
  • sadrži gluten
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

S BIO Repičinim uljem - repičino ulje u prehrani djece preporučuje Njemački institut za prehranu djece (Forschungs-Insititut für Kinderernährung)

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 250g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne
Glavni sastojci Luk, Rajčica, Tikvice
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 6700-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Rigatoni Napoli

Preporučujemo da izvadite iz staklenke samo onaj dio koji će vaša beba vjerojatno pojesti. Za zagrijavanje stavite zdjelicu s kašicom u vruću vodu ili zagrijte u mikrovalnoj pećnici. Kad staklenku zagrijavate u vodi, prvo vodu zakuhajte, maknite s vatre i ostavite da se voda ohladi. Pripazite da voda nije toplija od 70°C, jer bi se na toj temperaturi naljepnica mogla odlijepiti, pa staklenka postaje skliska i teže ju je držati. Otprilike polovicu staklenke treba uroniti u vodu i miješati dok se ne zagrije. Za pripremu u mikrovalnoj pećnici skinite poklopac i prekrijte otvor kuhinjskim papirom ili poklopcem za mikrovalnu. Sada zagrijte staklenku na 360W cca. 60 sekundi (ovisno o uređaju). Kad se zagrije, dobro promiješajte plastičnom žlicom i prije posluživanja provjerite temperaturu. Nemojte podgrijavati i hraniti svoje dijete s hranom koja vam je ostala od prethodnog hranjenja.

Više informacija o dječjoj hrani u staklenki

Kako djeca nakon 12 mjeseci postepeno prelaze na obiteljsku prehranu, prilagođavamo naše obroke sa prstohvatom soli kako bi zaokružili okus. Ipak, količina soli koju dodajemo je toliko mala da na te obroke možemo naznačiti “sa malim udjelom soli”. Mala količina je dovoljna kako bi zaokružili okus HiPP obroka. Kad koristimo sol, dodajemo isključivo jodiranu kuhinjsku sol prema preporuci stručnjaka. Na taj način kroz naše HiPP obroke dijete zadovoljava potrebe za unosom joda. Ovisno o obroku i preporučenom vremenu uvođenja, neki recepti sadrže začine. Vrsta i količina začina koju dodajemo svakako je prilagođena djeci te dobi pa su i proizvodi vrlo dobro prihvaćeni.

HiPP BIO rajčice osobito dobro napreduju u tipičnoj mediteranskoj klimi s vrućim i suhim ljetima, te blagim i kišnim zimama. Ovdje će razviti svoj intenzivan okus. Zato naše rajčice uzgajamo u tipičnim zemljama za uzgoj rajčice poput Italije, Španjolske i Turske. Zbog suhe klime u tim zemljama rajčica se uzgaja na otvorenim poljima. To je dodatni izazov za ekološki uzgoj, budući da su rajčice prilično osjetljive na bolesti i štetočine.

HiPP BIO tikvice su tipično ljetno povrće, jer vole toplinu. Također, vole srednje teška do lagana tla, u gotovo svim krajevima Europe. HiPP BIO tikvice rastu u Poljskoj, Mađarskoj i Turskoj. Beru se tijekom nekoliko tjedana svaki dan jer rastu vrlo brzo. Tikvice su postigle svoju savršenu veličinu kada im je promjer između 5 i 8 centimetara.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije