Skip to main content

HiPP Vrtno povrće sa slatkim krumpirom

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Vrtno povrće sa slatkim krumpirom, potpuni obrok od 8. mjeseca od 100% biljnih sastojaka i u najboljoj HiPP BIO kvaliteti.

  • 100% plant based
  • s proteinima iz BIO graška i s finim komadićima – kad dijete uči žvakati
  • bez dodatka soli
  • Alfa-linolenska kiselina*** (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
  • bez glutena
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu
*** 0,18g na 100g / 0,40g na 220g

Sadrži 220g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne
Glavni sastojci Mrkva, Grašak, Kukuruz, Slatki krumpir
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: DA61503

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Vrtno povrće sa slatkim krumpirom

Neka djeca u početku imaju poteškoća s prilagodbom na fino pasiranu hranu koja sadrži male komadiće. Ipak, za zdrav razvoj, prehranu i zube djeteta važno je da nauči žvakati u dobi od 8 do 9 mjeseci. Donosimo vam sljedeće savjete: započnite tako da pomiješate pola staklenke HiPP obroka od 8. mjeseca s pola staklenke HiPP fino pasiranog povrća. Postupno ćete smanjivati količinu fino pasiranog povrća dok ga potpuno ne izostavite. Druga opcija je da male komadiće najprije malo usitnite vilicom.

Više informacija o prelasku na hranu s malim komadićima

Preporučujemo da izvadite iz staklenke samo onaj dio koji će vaša beba vjerojatno pojesti. Za zagrijavanje stavite zdjelicu s kašicom u vruću vodu ili zagrijte u mikrovalnoj pećnici. Kad staklenku zagrijavate u vodi, prvo vodu zakuhajte, maknite s vatre i ostavite da se voda ohladi. Pripazite da voda nije toplija od 70°C, jer bi se na toj temperaturi naljepnica mogla odlijepiti, pa staklenka postaje skliska i teže ju je držati. Otprilike polovicu staklenke treba uroniti u vodu i miješati dok se ne zagrije. Za pripremu u mikrovalnoj pećnici skinite poklopac i prekrijte otvor kuhinjskim papirom ili poklopcem za mikrovalnu. Sada zagrijte staklenku na 360W cca. 60 sekundi (ovisno o uređaju). Kad se zagrije, dobro promiješajte plastičnom žlicom i prije posluživanja provjerite temperaturu. Nemojte podgrijavati i hraniti svoje dijete s hranom koja vam je ostala od prethodnog hranjenja.

Više informacija o dječjoj hrani u staklenki

HiPP BIO mrkve trebaju umjerenu klimu kako bi dobro rasle. Posebno napreduju na zdravom tlu bez kamenja, koje nije previše pjeskovito. U Srednjoj Europi - osobito u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Mađarskoj, Češkoj i Poljskoj - pronašli smo idealne uvjete za uzgoj naših mrkvi.

Iz higijenskih razloga, preporučamo hranjenje odmah nakon zagrijavanja staklenke. Nemojte ju čuvati i ponovo podgrijavati. Mikroorganizmi se mogu vrlo brzo razmnožiti u podgrijanoj staklenki kvareći sadržaj. Želimo izbjeći hranjenje takvim proizvodom. Iz tog razloga preporučamo da izvadite željenu količinu kašice u zdjelicu i zagrijte, a ostatak kašice u staklenki zatvorite i čuvajte u hladnjaku do sljedećeg dana ili onoliko dugo koliko je navedeno na deklaraciji.

HiPP BIO kukuruz uzgaja se u Njemačkoj, Austriji, Italiji i Rumunjskoj. Kukuruz isto kao i proso, voli toplinu, ali također treba i dobru opskrbu vodom tijekom cvjetanja. HiPP BIO farmeri preferiraju područja izložena vjetru kako bi se osiguralo brže sušenja usjeva. HiPP kukuruz se transportira i obrađuje samo po potrebi. Do tada se BIO kukuruz čuva lokalno. Međutim, HiPP BIO slatki kukuruz za HiPP proizvodi se i prerađuje odmah nakon berbe.

HiPP BIO grašak voli pjeskovito tlo koje dobro zadržava vodu i umjerenu klimu s temperaturama oko 15 do 20 stupnjeva Celzija. Zbog toga, HiPP poljoprivrednici uzgajaju grašak u Njemačkoj, Nizozemskoj, Austriji i Mađarskoj. Idealno vrijeme branja određuje se čvrstoćom BIO graška, koja se mjeri kontinuirano. Kada se postigne optimalna čvrstoća, berba se odvija unutar nekoliko sati. Svježe ubrani BIO grašak ima ograničeni rok trajanja, te se odmah nakon berbe vozi do mjesta obrade, što mora biti u krugu od 30km. Na ovaj način HiPP jamči visoku kvalitetu i svježinu.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije