![](/fileadmin/media/HR/products/product_images/HR6123-01.png)
HiPP Mrkva i krumpir s janjetinom
HiPP više od BIO:
![](/fileadmin/media_kk/products_manager/icons_organic_seal/icon_organic_seal_hr_HR.png)
HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.
HiPP Mrkva i krumpir s janjetinom, potpuni obrok
- bez dodatka soli
- Alfa-linolenska kiselina (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
- bez glutena
- sadrži mlijeko
- bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**
**prema zakonu
Sadrži | 190g |
---|---|
Preporučeno vrijeme hranjenja | U podne |
Glavni sastojci | Mrkva, Krumpir |
Više informacija | Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF) |
Broj artikla: HR6123-01
![](/fileadmin/media/DE/products/qa_images/qa049_meat_for_baby.jpg)
Meso je dobar izvor željeza, te ga tijelo malog djeteta može dobro iskoristiti. Željezo je važno za proizvodnju krvi i transport kisika od svih organa u tijelu, uključujući i mozak u optimalnoj količini. Još u utrobi, beba je stvorila zalihu željeza, ali otprilike do šestog mjeseca, zaliha se potroši. Tijelo ne može samo proizvesti željezo, pa ga treba nadomjestiti hranom.
Za više informacija, kliknite ovdje.
![](/fileadmin/media/DE/products/qa_images/qa064_where_from_carrot.jpg)
HiPP BIO mrkve trebaju umjerenu klimu kako bi dobro rasle. Posebno napreduju na zdravom tlu bez kamenja, koje nije previše pjeskovito. U Srednjoj Europi - osobito u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Mađarskoj, Češkoj i Poljskoj - pronašli smo idealne uvjete za uzgoj naših mrkvi.
![](/fileadmin/media/DE/products/qa_images/qa073_where_from_potato.jpg)
HiPP BIO krumpir treba umjerenu klimu za rast, idealno bez dugih sušnih ili kišnih razdoblja. Posebno dobro raste u zdravom i mekanom tlu bez kamenja. Za uspjeh je također odlučujuća dobro uravnotežena rotacija usjeva. Naši BIO poljoprivrednici strogo se pridržavaju ciklusa rotacije usjeva od 5 godina, kako bi i tlo i biljke ostali zdravi. Kako bismo osigurali dovoljne količine najkvalitetnije sirovine, uzgajamo krumpir na različitim područjima Njemačke, Austrije, Poljske, Češke, Slovačke i Mađarske.