Skip to main content

HiPP 3 BIO COMBIOTIK®

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP 3 BIO COMBIOTIK® - u najboljoj HiPP BIO kvaliteti.

  • Sadrži Bio škrob i zato je kremast i zasitan

Za zadovoljne trbuščiće.
Prilagođen je dobi kada su već uvedeni kruti obroci: 

  • Omega-3 masne kiseline (DHA, ALA) - važne za vid, razvoj mozga i živčanog sustava
  • Važno željezo 
  • Vitamini C i za imunološki sustav
  • Bez glutena

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 600g
Preporučeno vrijeme hranjenja Tijekom cijelog dana
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 2033-02

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP 3 BIO COMBIOTIK®

Po uzoru na prirodu, HiPP 3 BIO COMBIOTIK® sadrži našu jedinstvenu kombinaciju prirodne kulture bakterija mliječne kiseline, koja je izvorno dobivena iz majčinog mlijeka1 i vrijednih vlakana GOS2 iz BIO laktoze.

1) Majčino mlijeko sadrži razne prirodne kulture koje se mogu razlikovati od osobe do osobe.

2) GOS = galaktooligosaharidi

Pročitajte više u HiPP Leksikonu mlijeka

Sastav HiPP 3 BIO COMBIOTIK® prijelazne mliječne hrane prilagođen je potrebama dojenčadi od 10. mjeseca. Osim Omega-3 masnih kiselina (ALA) – važnih za razvoj mozga i živčanih stanica – sadrži i povećan udio željeza te vitamine A, C i D – važne za imunološki sustav.

Nažalost, ove dezinformacije pojavljuju se s vremena na vrijeme. Današnje prijelazne mliječne formule neće pridonijeti debljanju Vašeg djeteta!

U prošlosti, vjerovalo se kako dojenčad sa navršenih 4 mjeseca starosti ima potrebe za višim kalorijskim unosom. Iz tog razloga prijelazne mliječne formule sadržavale su znatno više škroba, a ponekad čak i šećera. Pedijatri i nutricionisti prepoznali su to kao potencijalni rizik od prevelikog kalorijskog unosa te je prijelazna mliječna hrana naknadno prilagođena kako bi svojim sastavom bila bliže početnoj mliječnoj formuli. Krajem 2008. godine, usvojena je EU Direktiva prema kojoj i početne i prijelazne mliječne hrane ne smiju prelaziti 70 kcal/100 ml.

Danas nema velike razlike u kalorijskim vrijednostima prijelaznih i početnih mliječnih hrana. Sadrže nešto više škroba, što ih čini kremastijima. HiPP prijelazne mliječne hrane osiguravaju dojenčadi nakon 6. mjeseca dovoljan unos hranjivih tvari kao dio mješovite prehrane. Primjer, osiguravaju dodatan unos željeza koji je potreban u toj dobi.

Ako vam je još uvijek ostalo praha od mliječne hrane koju ste do sada koristili, možete prelaziti na novu mliječnu hranu jednu po jednu bočicu, odnosno svaki dan jedan obrok (bočica) više nove mliječne hrane. Na taj način će prelazak biti postepen i blag. Molimo Vas nemojte miješati prah dvije različite mliječne hrane u jednu bočicu.

Djetetov apetit se mijenja i svako dijete ima svoje potrebe. Količine koje su navedene na pakiranju su one koje u prosjeku odgovaraju najvećem broju djece. Posebno u prvim mjesecima, dojenčad zna koliko joj treba da utaži glad. Ne trebate biti zabrinuti ukoliko u bočici ostane malo mliječne hrane, to je samo znak da je Vaše dijete sito. Mlijeko koje je ostalo u bočici poslije obroka se ne bi smjelo ponovno koristit.

Saznajte više o preporučenim dnevnim unosima mlijeka

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije