Skip to main content

HiPP HA1 Combiotik® - priroda i znanost ruku pod ruku

  • prirodna kultura bakterije mliječne kiseline (L. fermentum) – izvorno dobivena iz majčinog mlijeka.
    Majčino mlijeko sadrži razne prirodne kulture koje se mogu razlikovati od osobe do osobe.
  • s hidroliziranim proteinom – jako razgrađeni (hidrolizirani) protein
  • sadrži DHA - prema zakonskim propisima za početnu i prijelaznu mliječnu hranu za dojenčad.
    DHA pripada skupini omega-3 masnih kiselina.
  • dragocjena dijetalna vlakna
    GOS - galaktooligosaharidi dobiveni iz laktoze
  • LCP (Omega-3 i -6)
  • s Metafolin®-om

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 600 g
Preporučeno vrijeme hranjenja Tijekom cijelog dana
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: 2142-03

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP HA1 Combiotik®

HiPP HA 1 COMBIOTIK® mliječna hrana pomaže u smanjenju rizika od alergija na mliječne proteine prema modelu dojene dojenčadi kroz proteine s niskim sadržajem alergena. Osim toga, sadrži LCP (omega-3 i -6) masne kiseline, koje su osobito važne u prvim mjesecima života. Po uzoru na prirodu, HiPP HA 1 COMBIOTIK® mliječna hrana također sadrži našu jedinstvenu kombinaciju prirodne kulture bakterija mliječne kiseline, koja je izvorno dobivena iz majčinog mlijeka1 i vrijednih vlakana GOS2 iz laktoze.

1) Majčino mlijeko sadrži razne prirodne kulture koje se mogu razlikovati od osobe do osobe.

2) GOS = galaktooligosaharidi

Pročitajte više u HiPP Leksikonu mlijeka

Dijete je sklono razvoju alergiji ukoliko ima direktnog srodnika (roditelji, brat ili sestra) koji pati od alergija (npr. alergija na pelud, alergija na hranu, atopijski dermatitis ili alergijska astma). Djeca sklona razvoju alergija trebala bi biti dojena najmanje 4 do 6 mjeseci, ukoliko je to moguće. To je najbolji način sprječavanja razvoja alergija. Ukoliko dojenje nije moguće ili majka odabire hranjenje mliječnom hranom, savjetujemo korištenje hipoalergenih formula ( HA formule). Kako bjelančevine mlijeka mogu biti ključan čimbenik u razvoju alergija, prilikom proizvodnje HA formula, one se posebnim proizvodnim procesom hidroliziraju na manje jedinice. Na taj način, smanjuje se rizik od alergija.

Pažnja: čak i HA-formule nisu stopostotna zaštita te i njihovom primjenom može doći do razvoja alergija.

Više informacija o zdravlju i alergijama

Folija u kojoj se nalazi prah osigurava optimalan okus i aromu mliječne hrane. Stoga, preporučujemo da mliječnu hranu ostavite u originalnoj foliji i ako koristite HiPP kutiju za hranu- jednostavno umetnite foliju sa prahom u kutiju. Na ovaj način izbjegavate slučajno miješanje s drugom formulom ukoliko je zaostala u kutiji. Također, ako ćete imati pitanja vezanih uz proizvod, podaci o proizvodu su otisnuti na foliji te su nam potrebni kako bi Vam mogli pomoći, u protivnom ako nemate originalnu kutiju ili foliju nismo Vam u mogućnosti pomoći.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije