Skip to main content

HiPP Povrće s tjesteninom u umaku od vrhnja

HiPP više od BIO:

HiPP BIO Znak jamči najvišu kvalitetu koja je i iznad EU zahtjeva za BIO uzgoj.

HiPP Povrće s tjesteninom u umaku od vrhnja, potpuni obrok od 8. mjeseca

  • bez dodatka soli
  • s malim komadićima - kad dijete uči žvakati
  • Alfa-linolenska kiselina (omega 3 masna kiselina) - važna za razvoj mozga i živčanih stanica
  • sadrži gluten
  • bez aroma, bez konzervansa**, bez boja**

**prema zakonu

HiPP-ov EU vodič za kupovinu

Sadrži 220g
Preporučeno vrijeme hranjenja U podne
Glavni sastojci Brokula, Mrkva, Luk
Više informacija Za više informacija pogledajte deklaraciju (PDF)

Broj artikla: HR6403-01

Odakle dolaze sirovine za HiPP proizvode?

Istražite podrijetlo HiPP sirovina

Veselimo se Vašoj ocjeni!

HiPP Povrće s tjesteninom u umaku od vrhnja

Neka djeca u početku imaju poteškoća s prilagodbom na fino pasiranu hranu koja sadrži male komadiće. Ipak, za zdrav razvoj, prehranu i zube djeteta važno je da nauči žvakati u dobi od 8 do 9 mjeseci. Donosimo vam sljedeće savjete: započnite tako da pomiješate pola staklenke HiPP obroka od 8. mjeseca s pola staklenke HiPP fino pasiranog povrća. Postupno ćete smanjivati količinu fino pasiranog povrća dok ga potpuno ne izostavite. Druga opcija je da male komadiće najprije malo usitnite vilicom.

Više informacija o prelasku na hranu s malim komadićima

Preporučujemo da izvadite iz staklenke samo onaj dio koji će vaša beba vjerojatno pojesti. Za zagrijavanje stavite zdjelicu s kašicom u vruću vodu ili zagrijte u mikrovalnoj pećnici. Kad staklenku zagrijavate u vodi, prvo vodu zakuhajte, maknite s vatre i ostavite da se voda ohladi. Pripazite da voda nije toplija od 70°C, jer bi se na toj temperaturi naljepnica mogla odlijepiti, pa staklenka postaje skliska i teže ju je držati. Otprilike polovicu staklenke treba uroniti u vodu i miješati dok se ne zagrije. Za pripremu u mikrovalnoj pećnici skinite poklopac i prekrijte otvor kuhinjskim papirom ili poklopcem za mikrovalnu. Sada zagrijte staklenku na 360W cca. 60 sekundi (ovisno o uređaju). Kad se zagrije, dobro promiješajte plastičnom žlicom i prije posluživanja provjerite temperaturu. Nemojte podgrijavati i hraniti svoje dijete s hranom koja vam je ostala od prethodnog hranjenja.

Više informacija o dječjoj hrani u staklenki

Brokula voli umjerenu klimu s dovoljno padalina. Vrlo je osjetljiva na vrućinu i čak zna prestati cvjetati. HiPP BIO brokula raste u Schleswig-Holstein (najsjevernijoj Njemačkoj pokrajini) i Poljskoj. Tamo ima idealno tlo i optimalnu klimu sa stalnim vjetrom. To sprječava naseljavanje insekata. Ljeti, kada glava dosegne svoju punu veličinu, ali prije nego pojedini pupoljci procvjetaju, vrijeme je berbe.

Iz higijenskih razloga, preporučamo hranjenje odmah nakon zagrijavanja staklenke. Nemojte ju čuvati i ponovo podgrijavati. Mikroorganizmi se mogu vrlo brzo razmnožiti u podgrijanoj staklenki kvareći sadržaj. Želimo izbjeći hranjenje takvim proizvodom. Iz tog razloga preporučamo da izvadite željenu količinu kašice u zdjelicu i zagrijte, a ostatak kašice u staklenki zatvorite i čuvajte u hladnjaku do sljedećeg dana ili onoliko dugo koliko je navedeno na deklaraciji.

HiPP tim vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Na Kontakt obrazac

Pregled proizvoda iz ove kategorije